понеділок, 29 квітня 2019 14:21

В Єврокомісії несподівано похвалили Зеленського

В Єврокомісії несподівано похвалили Зеленського
Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер не бачить різниці між Путіним і Зеленським. Фото: Rusvesna

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що між чинним президентом України Петром Порошенком і новообраним президентом Володимиром Зеленським немає істотної різниці в питанні вирішення конфлікту з Росією.

"Я дуже уважно слухав заяви обраного президента і не знайшов жодної істотної різниці між ним і Порошенком, якщо йдеться про Росію. Факт, що він прагне завершити війну на сході України, Москві не допомагає" - заявив Юнкер в інтерв'ю Rzeczpospolita.

Водночас президент Єврокомісії не став висловлювати якихось оцінок майбутнього президента.

"Побачимо. Ми і надалі будемо підтримувати Україну. Я завжди у контактах з українцями підкреслюю, що боротьба з корупцією повинна бути підсилена" - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі відповіли на заяву Зеленського щодо російських паспортів

"Жодна інша держава за межами ЄС не отримувала від нас такої великої допомоги! Українці провели засадничі, складні реформи. Але обраний президент не проти європейської інтеграції України" - додав Юнкер.

Переможцю виборів президента Володимиру Зеленському цікавіші власні інтереси, ніж стратегічні українські питання. Про це сказав публіцист Віталій Портников.

Зараз ви читаєте новину «В Єврокомісії несподівано похвалили Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі