пʼятниця, 10 червня 2011 11:53

У БЮТ розповіли, заради кого печеться Янукович

У БЮТ розповіли, заради кого печеться Янукович

Нинішня влада в Україні на чолі з президентом Віктором Януковичем переймається виключно інтересами олігархів. Вона може торгувати інтересами цілої держави на користь останніх.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від "БЮТ-Батьківщина" Михайло Волинець, відповідаючи на запитання, чи можна змусити Росію передивитись чинні газові угоди з Україною і змінити їх на користь нашої країни.

За словами Волинця, Януковича ані на Заході, ані всередині України ніхто не підтримує.

"Сваритись через Януковича з Росією, з Путіним ніхто не збирається... Янукович та його оточення так зайняті опозицією, що вони усередині країни теж не мають ніякої підтримки - ні серед населення, ні серед різних політичних сил. Тому вони самі собі підписують вирок. Це проявиться у тому, що жодних поступок вони не отримають", - зазначив "бютівець".

За його припущенням, чергові домовленості з РФ будуть досягнуті лише за рахунок території України та її економічних інтересів.

"Насправді ці газові угоди підписуються на користь олігархів, які сьогодні й привели до влади Януковича, а не задля населення. Населення можна було б забезпечити власним газом. Янукович же сьогодні печеться і, можливо, буде торгувати інтересами держави на користь олігархів та певних підприємств, які належать олігархам Росії. Для них він намагається за рахунок територіальних поступок пробити гарну ціну", - пояснив Волинець.

На його переконання, Тимошенко чітко розуміла, що для того, щоб розмовляти на рівних, треба позбутись залежності від Росії.

"Навіть за умов найвищої ціни. Для населення при Тимошенко, до речі, не піднімали ціни на газ і комунальні платежі", - наголосив нардеп. 

Нагадаємо, на днях у Москві Путін та Азаров провели перемовини стосовно зміни формули ціни на газ. Російський прем'єр натякнув українському колезі, що вартість газу може змінитися за умови приєднання нашої країни до Митного союзу. 

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ розповіли, заради кого печеться Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі