неділя, 26 жовтня 2014 16:41

У "Блоці Порошенка" заперечують змову з "Батьківщиною" на Донеччині

У "Блоці Порошенка" заперечують змову з "Батьківщиною" на Донеччині

Керівник штабу "Блоку Петра Порошенка" Віталій Ковальчук заперечує змову "БПП" з "Батьківщиною" на Донеччині.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву кандидата від "Народного фронту" Леоніда Ємця про те, що вночі на 52-ому окрузі замінили членів виборчих комісій.

"По-перше, нехай Ємець спочатку відповість на запитання, скільки було замінено членів комісій, бо на окрузі близько 200 ДВК і щоб зробити там заміну треба мати таку кількість людей. По-друге, якісь перестановки могли бути через технічні питання, щоб можна було забезпечити нормальне проведення виборів. Я би запропонував пану Емцю поїхати на 52-ий округ і своїми очима подивитися що там відбувається, - зазначив Ковальчук.

Політик нагадав, що деякі округи на Донечиині межують із зоною АТО, тому певна кількість членів комісій могла відмовитись від роботи, побоюючись за своє життя. Він порадив не шукати політконтексту в цій події.

"Дуже прикро, що наші потенційні союзники та партнери по коаліції дозволяють собі в день голосування такі звинувачення. Думаю Ємець просто вийшов за межі відведеної йому ролі", - додав керівник штабу.

 

Зараз ви читаєте новину «У "Блоці Порошенка" заперечують змову з "Батьківщиною" на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі