понеділок, 07 грудня 2009 16:48

В Ялті комуністи факельною ходою вимагатимуть відновити сталінізм

В Ялті комуністи факельною ходою вимагатимуть відновити сталінізм
21 грудня в Ялті відбудеться факельна хода, присвячена 130-річчю з дня народження радянського державного діяча Йосипа Сталіна з вимогою встановлення пам"ятника йому на міській набережній.

Організатором ходу виступив Ялтинський міський комітет Комуністичної партії України. Як повідомили організатори, збір всіх охочих взяти участь в заході намічений о 17 годині біля пам"ятника Горькому при вході в Приморський парк. Звідти колона попрямує до набережної Ялти. Крім факелів, планується нести транспарант із зображенням пам"ятника Йосипу Сталіну.

Ялтинський міський комітет Комуністичної партії України має намір закликати городян підтримати ініціативу відновити пам"ятник Сталіну, який знаходився раніше біля Ялтинського театру імені Чехова.

"Історія Ялти нерозривно пов"язана з ім"ям вождя. У 1945 році він був учасником Ялтинської конференції. Його рішення багато в чому зумовили післявоєнний устрій Європи і світу майже на п"ятдесят років", - упевнені комуністи Ялти, вважаючи, що відновлення пам"ятника Сталіну є "громадянським обов"язком кожної людини", повідомляє Е-Крым.

Зараз ви читаєте новину «В Ялті комуністи факельною ходою вимагатимуть відновити сталінізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі