пʼятниця, 03 лютого 2012 10:47

В аеропорту "Бориспіль" приховують прізвища нардепів, які літають на власних літаках

В аеропорту "Бориспіль" приховують прізвища нардепів, які літають на власних літаках

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко залишився незадоволеним відповіддю від ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" на своє звернення стосовно оприлюднення інформації про високопосадовців, які володіють приватним авіатранспортом.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", реагуючи на заяву народного депутата від Партії регіонів про те, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" не вистачає місць для приватних літаків народних депутатів, Томенко звернувся до керівництва аеропорту "Бориспіль" з проханням оприлюднити інформацію  про високопосадовців, які володіють приватними авіатранспортом та скільки коштів до бюджету за обслуговування цього приватного транспорту отримує "Бориспіль" та інші аеропорти України.

Натомість у відповіді, наданій керівництвом цього міжнародного аеропорту, зазначається, що в ДП МА "Бориспіль" дійсно періодично, особливо під час підвищення інтенсивності польотів та в години пікових навантажень, виникає брак місць стоянок для наземного обслуговування повітряних суден, в тому числі і для рейсів бізнес авіації, які також потребують окремого буксирувального обладнання.

Водночас, інформація про власників повітряних суден надана не була.

Томенко сказав, що не задоволений відповіддю і буде готувати повторний запит до уряду з цього приводу.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту "Бориспіль" приховують прізвища нардепів, які літають на власних літаках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі