середа, 21 липня 2010 12:25

Ющенку треба на колінах день і ніч молитися, щоб українці йому простили - БЮТ

Ющенку треба на колінах день і ніч молитися, щоб українці йому простили - БЮТ

Віктор Ющенко не має морального права критикувати БЮТ та її лідера Юлію Тимошенко у відсутності патріотизму.

Про це Gazeta.ua заявив депутат від БЮТ Володимир Бондаренко, коментуючи заяву екс-президента про те, що "низка політичних сил, і в першу чергу БЮТ, паразитують на демократичному полі"

"Віктор Ющенко зробив все, від нього залежне і незалежне, щоби прийшла нова влада в особі Януковича. Почав він це робити з ухвалення меморандумів, проти яких БЮТ боровся. І потім він скотився до задоволення споживацьких інтересів системи "Венко", "РосУкрЕнерго". Це він призначив Хорошковського для захисту спільних фінансових інтересів, підписував блискавично незаконні документи, які голосувалися у Верховній Раді, які Лавринович протягував. Це він присвятив кілька місяців, - дні і ночі, - агітації проти Юлії Тимошенко. Він був ворогом демократичних інтересів, тому що його правління закінчилося повним крахом вливань, які до нього були зроблені видатними українцями, такими, як Чорновіл", - заявив нардеп.

Бондаренко вважає, що Ющенку слід припинити критику БЮТ.

"Тому Вікторові Ющенку треба припинити всяку агітацію, стати на коліна, день і ніч молитися, щоб йому українці простили те, що він зробив. І перестати всякати проти БЮТ і проти всіх інших, хто ще бореться", - підсумував "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Ющенку треба на колінах день і ніч молитися, щоб українці йому простили - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі