вівторок, 24 серпня 2010 18:25

Ющенко жує соплі на державній резиденції - "бютівець"

Ющенко жує соплі на державній резиденції - "бютівець"

Народний депутат із фракції БЮТ Володимир Бондаренко впевнений, що екс-президент Віктор Ющенко ніколи не виселиться з державної резиденції.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ющенка називають пане президенте. Це надзвичайно великий подарунок від нації – залишити таке звання. Він має прекрасну пенсію, а також фінансові можливості більші, ніж у інших. Ющенко підписав подарунок Януковичу – документ на "Межигір'я", а той у відповідь – на резиденцію. Ця гра в пін-понг давно відбулася. А вони спитали у людей, чи є на це згода?", - зазначив депутат.

За словами Бондаренка, державна резиденція стала однією із умов спокійного ставлення Ющенка до приходу Януковича на посаду президента.

"Ющенко зіграв найважливішу роль в цьому. Його кроки на посаді були грою на знищення реального лідера нації Юлії Тимошенко і віддачу владу людині, яка як мінімум є неприйнятною для європейських лідерів", - зауважив він.

"Ющенко, проявивши надзвичайну жадібність по відношенню до державного майна, забув про свої обіцянки, зрадив націю, людей. Сьогодні він жує соплі на державній резиденції. Це надзвичайно ненормальна ситуація, коли людина, яка наче б то повела націю, скотилася до дріб'язкових майнових проблем", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, екс-президент Віктор Ющенко продовжує жити в президентській резиденції у Конча-Заспі під Києвом. Його прес-секретар Ірина Ваннікова заявила, що Ющенко не буде тут жити постійно. Ющенко, йдучи з посади президента, говорив, що погодиться з будь-яким рішенням нового президента Віктора Януковича щодо свого подальшого проживання у резиденції: "Скаже (Янукович) на вокзалі - буду на вокзалі, скаже за законом, є таке рішення - я його прийму".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко жує соплі на державній резиденції - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі