середа, 06 травня 2009 15:27

Ющенко сказав Тимошенко розслідувати п"яний бешкет Луценка

Ющенко сказав Тимошенко розслідувати п"яний бешкет Луценка
У зв"язку з повідомленнями ЗМІ про інцидент в аеропорту Франкфурта-на-Майні, що пов"язаний з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком, Президент України звернувся до прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням у дводенний термін організувати відповідне розслідування.

Також глава держави доручив першому заступникові міністра закордонних справ України Володимиру Хандогію запросити офіційну інформацію з цього приводу у Посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні.

Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Німецька газета "Bild" написала, що минулого вікенду у Німеччині в аеропорту Франкфурту поліцією був затриманий український міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

За твердженням німецької поліції, рейс з Франкфурту на Сеул був затриманий через присутність на борту пасажирів у стані сильного сп"яніння. Через це капітан судна відмовився злітати, у відповідь на що пасажир, як пише німецька преса, "образився, почав кричати і кидатися мобільним". Капітан судна викликав поліцію, повідомивши диспетчеру, що за словами бешкетника, він — міністр внутрішніх справ України.

Поліція затримала п"яних пасажирів. При цьому 19-річний син міністра Олександр надав поліції опір, за що був закутий у наручники. Вміст алкоголю у нього в крові склав 3 промілле (за різними даними, 3.2 і вище – смертельна доза).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко сказав Тимошенко розслідувати п"яний бешкет Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі