субота, 28 березня 2009 09:25

Ющенко про ГТС та вибори

Ющенко про ГТС та вибори
Україна виходить на глибоке реформування національного газового ринку, переконаний президент Віктор Ющенко.

Таку думку Ющенка висловив в ексклюзивному інтерв"ю телевізійному каналу "Інтер", однією з головних тем якого стало підписання в Брюсселі спільної декларації між Україною та ЄС про модернізацію української ГТС, повідомляє прес-служба глави держави в п"ятницю.

Відповідаючи на питання, президент підкреслив, що Україна з 2006-го року проводила дипломатичну роботу з метою об"єднання національних та іноземних ресурсів для модернізації ГТС до найвищих європейських стандартів. Результатом стала Міжнародна інвестиційна конференція в Брюсселі. За його словами, підписання декларації між Україною і ЄС - це перехід від переговорного процесу до практичних кроків в інтеграції української ГТС до європейського енергетичного, економічного та юридичного простору.

Україна виходить на глибоку реформу газового ринку

Крім того, особлива увага в інтерв"ю була акцентована на питанні проведення в Україні парламентських та президентських виборів. У цьому контексті Ющенко відзначив необхідність змін до виборчого законодавства у напрямку запровадження відкритих списків.

Під час інтерв"ю також йшлося про питання відновлення співпраці України з МВФ та необхідності виконання українським урядом необхідних для цього умов.

Інтерв"ю глави держави вийде на "Інтері" в неділю, 29 березня, о 20.00 у програмі "Подробиці тижня".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко про ГТС та вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі