четвер, 20 вересня 2007 14:13

Ющенко призупинив поновлення роботи Одеського інституту Сухопутних військ

Президент Віктор Ющенко призупинив рішення Кабінету Міністрів про поновлення роботи Одеського інституту Сухопутних військ.

Про це сказано в указі N 898/2007 від 20 вересня.

Зокрема, Президент призупинив постанову Кабміну N 1104 від 5 вересня "Деякі питання Одеського ордена Леніна інституту Сухопутних військ".

На думку Ющенка, наявна матеріально-технічна база одеського інституту не дає змоги забезпечити підготовку фахівців для виконання сучасних завдань Збройних сил, що, у свою чергу, створює загрозу національній безпеці України.

Ющенко також направив подання в Конституційний Суд із проханням оцінити конституційність цієї постанови Кабміну.

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає незаконним рішення уряду відновити роботу Одеського інституту Сухопутних військ.

5 вересня Кабмін вирішив відновити роботу й навчальний процес в Одеському інституті Сухопутних військ.

В 2005 році Міноборони вирішило закрити Одеський інститут Сухопутних військ до 2007 року, і перевести його на базу Львівського військового інституту Національного університету "Львівська політехніка", пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко призупинив поновлення роботи Одеського інституту Сухопутних військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі