субота, 05 вересня 2009 10:59

Ющенко пояснив, для чого потрібна його Конституція

Ющенко пояснив, для чого потрібна його Конституція

Президент України Віктор Ющенко наголошує, що запропонована ним Конституція України дасть змогу навести порядок та відновити права і свободи для всіх українців.

Як повідомили у Головній службі інформаційної політики Секретаріату Президента, про це глава держави заявив в інтерв"ю телеканалові "Інтер".

"У своєму проекті Конституції я висловився стосовно того, що ми маємо зробити, щоб мати стабільну, демократичну країну з чесно сформованою владою... Я керувався змінами і доповненнями, які працюють на українську людину", – сказав Ющенко. Україні сьогодні потрібна Конституція, яка "гарантує демократію, а значить – незалежність", наголосив він.

Під час інтерв"ю Президент відповів на запитання щодо ситуації із падінням курсу національної валюти.

Окремої уваги також було надано питанню співробітництва України з Міжнародним валютним фондом. Президент підкреслив, що неодноразово звертав увагу уряду на необхідність дотримуватися зобов"язань, взятих на себе у співпраці з МВФ. Натомість, експерти МВФ аналізують стан справ в Україні і бачать, що отримують обіцянки замість дій.

"Я думаю, що в місії МВФ, яка зараз працює в Україні, є абсолютно коректні підстави, у тому числі правові, – прийти до висновку, що п"ять із шести попередніх угод українським урядом не виконано", – зазначив Ющенко. "Я закликав уряд зробити все, щоб взяті на себе зобов"язання були виконані, і будь-що треба добитися, щоб ми не вийшли з програми МВФ", – наголосив глава держави.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пояснив, для чого потрібна його Конституція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі