середа, 23 грудня 2009 20:06

Ющенко не хоче ходити на стрілки і вчити "Мурку"

Ющенко не хоче ходити на стрілки і вчити "Мурку"

Демократія не винна, що при владі злочинці. Причина в тому, що людей у владу обирають за закритими партійними списками. Про це під час робочого візиту до Криму заявив кандидат в президенти ВікторЮщенко. При цьому він додав, що якщо йти "дорогою цих цінностей", то доведеться учити "Мурку", а це "не та дорога".

Як повідомляє офіційний сайт Ющенка, вибори за закритими списками породжують "фан-клуби, на чолі яких стоїть один "пахан".

"І це називається партія закритого типу, яка сама корумпована, і те саме пропонує владі", - відзначив політик.

"Чому кримінальна сила йде у владу? Тому що у неї імунітет, і вона прагне бути безвідповідальною перед законом. Людина, у якої повний імунітет, плювати хотіла на цю націю... Це не демократія, коли 450 людей говорять, що для них закон не писаний... Відповідь, як боротися з тим, щоб українська влада не криміналізувалась, проста. Треба міняти систему виборів, і громадянин повинен голосувати за конкретного депутата, якого він підтримує у ВР. Тоді злочинець у владу не потрапить", - упевнений він.

При цьому Ющенко застеріг виборців від невірного вибору: "Мій світогляд - це не світогляд Януковича, це не світогляд Тимошенко. Це те, що нас роз"єднує. Якщо ми підемо дорогою цих цінностей, нам потрібно учити "Мурку", яку на зонах співають, "на малину" ходити і на стрілки... Це не та дорога".

Нагадаємо, раніше Ющенко заявляв, що Тимошенко і Янукович пропонують Україні "дорогу в нікуди". При цьому Ющенко в черговий раз висловив упевненість, що переможе на виборах.

"Президентом буду я. Будь-яка інша дорога, яку нам пропонує, будь то Янукович або Тимошенко, - це дорога в нікуди... Я вже кілька разів говорив - це два чоботи однієї пари. Один лівий, другий правий. Якщо говорити про різницю - вона хіба що полягає в тому, що один двічі судимий, а друга - двічі не судима. І все!" - підкреслив він.

ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не хоче ходити на стрілки і вчити "Мурку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі