четвер, 16 лютого 2012 22:56

Ющенко: "Я переміг смерть"

Ющенко: "Я переміг смерть"

У екс-президента України Віктора Ющенка після отруєння восени 2004 року починався параліч мови, і він відчував нестерпний біль.

Про це Ющенко розповів в інтерв'ю Weekly.ua.

За словами Ющенка, завдяки батькам він змалку до свого здоров'я ставився правильно і не шкодував його - займався скелелазінням, іншими видами спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко надумав обиратися в Раду: "Шановні, я молодий"

"Саме це, впевнений, допомогло мені вижити. Сьогодні я в нормальній формі. Але тоді, після отруєння, було страшно. Я дивився на своє спотворене обличчя і питав лікаря: як довго я буду таким? Коли я вибрав ліміт всіх знеболюючих, хрипів: "Пліз, хелп мі", - пригадав Ющенко.

Екс-президент розповів, що коли після отруєння йому довелось виступати в парламенті, то одним пальцем він притримував куточок рота, який не працював - вже починався параліч мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко викупався в ополонці з друзями

"Лікарі не гарантували, що я взагалі зможу коли-небудь спілкуватися. Їх висновки були дуже песимістичними. Але я щасливий: я переміг смерть", - наголосив Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: "Я переміг смерть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

137

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі