четвер, 15 липня 2010 13:28

Уряду Азарова пророкують другу хвилю відставок

Уряду Азарова пророкують другу хвилю відставок

Кадрові перестановки в уряді триватимуть.

Про це журналістам сказав спікер Володимир Литвин на підсумковій прес-конференції.

"Я думаю, що наступний осінній політичний сезон почнеться із кадрових перестановок. Не виключаю, що вони будуть", - зазначив глава парламенту.

В той же час, спікер не зміг назвати тих міністрів, які можуть позбутися портфелей. За його словами про це зарано говорити, тому що "зараз у нас дуже не прогнозована та нестабільна ситуація у ВР".

Він також зазначив, що при формуванні Кабміну треба відійти від квотного принципу.

"Я вважаю, що для нормальної роботи уряду має працювати одна команда. Уряд тільки тоді ефективно працюватиме, коли там буде 15-17 людей. Тим більше, що відповідно до змін 2004 року нам дозволялося 4 віце-прем"єри, а тепер їхня кількість необмежена", - резюмував Литвин.

Нагадаємо, що в парламенті зареєстровано проект постанови про звільнення Сергія Тігіпка з посади віце-прем"єра з економічних питань.

Раніше парламент звільнив з посади віце-прем"єра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка, а також міністра екології Віктора Бойка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Уряду Азарова пророкують другу хвилю відставок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі