вівторок, 18 вересня 2012 09:19

Уряд дав чітку вказівку до розгортання мережевих політичних репресій — Доній

Уряд дав чітку вказівку до розгортання мережевих політичних репресій — Доній
Олесь Доній нагадав заявки влади на монархію. Фото: kpravda.com

Влада боїться за своє майбутнє. Так Gazeta.ua прокоментував указ уряду щодо протидії розповсюдженню матеріалів і заходів, спрямованих на повалення державного ладу "нунсівець" Олесь Доній.

Нагадаємо, що указ, датований 12 вересня з'явився на сайті уряду і адресований МВС, СБУ, Міноборони, МНС та навіть Держкомтелерадіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тепер можуть відкрити справу, навіть якщо хтось телефоном скаже, що пора брати сокиру і йти у наступ" - Ігор Мазур

"Режим боїться. Якщо, наприклад, з Партії регіонів хтось заявляє про те, що потрібно обирати президента в парламенті — то це не повалення державного ладу з точки зору режиму. Якщо Чечетов заявляє, що наступним президентом після двох термінів Віктора Януковича має бути син Віктора Януковича, то ця спадкова монархія звісно не зміна державного ладу", - нагадав подібні заяви влади політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Керівництво країни готується до силових сценаріїв, аби втриматися при владі"

"А от заклики патріотичного середовища, до того, щоб об'єднуватись, або критика тих політичних сил, які голосували за антинаціональні закони, сприймаються саме як заклики до повалення режиму", - обурюється Доній.

За його словами цей указ уряд ніщо інше як "чітка установка до розгортання мережевих політичних репресій".

Зараз ви читаєте новину «Уряд дав чітку вказівку до розгортання мережевих політичних репресій — Доній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі