середа, 31 січня 2018 16:43

"Юрій Віталійович о*уїв" - соцмережі коментують відпочинок Луценків
9

Автор: Схеми
 

Генпрокурор Юрій Луценко з дружиною Іриною - представником президента у парламенті, двома синами та невісткою тиждень відпочивали на Сейшельських островах. Витратили на це понад €52 тис.

Gazeta.ua зібрала в соцмережах реакцію українців на відпустку сім'ї генпрокурора. Більше, ніж сумою витрат, люди обурюються коментарем Луценка, який заявив, що середній клас може дозволити собі такий відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко про відпустку на Сейшелах: Це був "медовий місяць" і перлинове весілля

Генпрокурор Юрій Луценко з родиною провів відпустку на Сейшельських островах. Витратили на це понад €52 тис. Із дружиною, двома синами і невісткою орендували на 8 ночей дві вілли готелю Four Seasons Resort на острові Має з 3 по 11 січня 2018 року.

Генеральний прокурор вважає, що відпочинок "не мав жодної надмірності, він вкладається в те, що собі дозволяє середній клас".

У свою чергу його дружина Ірина Луценко назвала відпустку особливою, адже вони з генпрокурором часто працюють до півночі та пізніше і "за таких умов сімейні вечори з дітьми та рідними – це розкіш, а можливість провести час всім разом – безцінна". У відповідь на критику через відпочинок за €52 тис. описала свої волонтерські здобутки.

Зараз ви читаєте новину «"Юрій Віталійович о*уїв" - соцмережі коментують відпочинок Луценків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі