середа, 31 січня 2018 15:29

Луценко прикриває Сейшели волонтерством

Луценко прикриває Сейшели волонтерством
Ірина Луценко назвала відпустку на Сейшелах особливою для її сім'ї. Фото: Цензор.НЕТ

Дружина генпрокурора і представник президента у парламенті Ірина Луценко у відповідь на критику через відпочинок на Сейшелах за €52 тис. описала свої волонтерські здобутки.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Зазвичай не маю звички розповідати на широкий загал про свою волонтерську і благодійницьку діяльність, але оскільки журналісти пишуть про витрати на відпочинок, вважаю за необхідне поінформувати, на що іще витрачаю власні кошти. 2017 року була оплачена допомога інвалідам-спінальникам у Львові, обладнання для школи в Пісочині Харківської області, операція на серці мами бійця АТО, лікування жінки з Широкиного, допомога (ремонт, обладнання, транспорт, техніка, продукти, інше) 72-й бригаді ЗСУ, навчання в Українському католицькому університеті дівчинці зі Львівської області, подарунки дітям, які лікуються в Охматдиті та Інституті раку, допомога Харківському дитячому будинку, концерт для дітей на 8 березня в Києві, оренда приміщення в Українському домі для аукціону по збору коштів для бійців АТО", - перерахувала Луценко.

Вона наголосила, що ця відпустка була особливою для сім'ї Луценків, адже вони з генпрокурором часто працюють до півночі та пізніше і "за таких умов сімейні вечори з дітьми та рідними – це розкіш, а можливість провести час всім разом – безцінна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко про відпустку на Сейшелах: це був "медовий місяць" і перлинове весілля

Генпрокурор Юрій Луценко з родиною провів відпустку на Сейшельських островах. Витратили на це понад €52 тис. Із дружиною, двома синами і невісткою орендували на 8 ночей дві вілли готелю Four Seasons Resort на острові Має з 3 по 11 січня 2018 року.

Генеральний прокурор вважає, що відпочинок "не мав жодної надмірності, він вкладається в те, що собі дозволяє середній клас".

Зараз ви читаєте новину «Луценко прикриває Сейшели волонтерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі