понеділок, 15 лютого 2021 18:46

Юлію Кузьменко висунули на довибори у Верховну Раду

Юлію Кузьменко висунули на довибори у Верховну Раду
Кузьменко буде балотуватися від "Європейської солідарності". Фото: "Главком"

Лікарку Юлію Кузьменко "Європейська солідарність" висунула кандидаткою на довибори у Верховну Раду за 50 мажоритарним округом в Донецькій області.

"По Донеччині по виборчому округу номер 50 (Покровськ, Мирноград, Добропілля) від "Європейської солідарності" балотуватиметься Юля Кузьменко. Сьогодні маємо бути єдині в боротьбі за Україну і її волю!" - написала нардепка від ЄС Софія Федина у Facebook.

Ветеранські і волонтерські організації звернулися з вимогою висунути Кузьменко, повідомили в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко представив законопроект "ЄС" про колаборантів

"Системні переслідування народжують системну боротьбу. Тому я дякую партії "Європейська солідарність", що в ці темні часи її депутати стали пліч-о-пліч з нами та іншими звичайними українцями. Я не хочу бачити патріотів за ґратами за фальсифікованими справами. Я не хочу бачити свою країну знову під російським ярмом. Тому таке рішення прийнято, і тому я тут", - пояснила Кузьменко під час з'їзду партії в онлайн-форматі.

Шевченківський районний суд Києва на 2 місяці продовжив запобіжний захід обвинуваченим у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Андрій Антоненко залишається під арештом, Юлія Кузьменко під домашнім арештом. Проти Яни Дугарь продовжує діяти запобіжний захід у вигляді особистих зобов'язань.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Кузьменко висунули на довибори у Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі