вівторок, 18 січня 2011 12:54

Україну очікує новий націоналістичний "сюрприз"

Україну очікує новий націоналістичний "сюрприз"

В Україні може з'явитись нова політична партія правого радикального спрямування - Соціал-національна асамблея (СНА - ред.). Її установчий з'їзд заплановано на квітень 2011 року.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив речник СНА Сергій Осадчий.

На переконання соціал-націоналістів, повне розчарування у сучасному політикумі та політиках як від влади, так і від опозиції, вимагають від патріотичної молоді "єднання навколо ідеї нації в лавах соціал-націоналістичної партії".

За словами Осадчого, після проведення установчого з'їзду Асамблеї усі реєстраційні документи буде подано до Міністерства юстиції.

Водночас активіст не виключає спротиву з боку влади під час реєстрації партії. "Але ми звикли долати перепони. Маємо мету подолати й цю", - запевнив політик.

Він підкреслив, що соціал-націоналістичний рух не чекає від офіційної влади благословення. "Нам його не потрібно. На кожну дію знайдеться протидія. Політичних переслідувань не потрібно щодо нас чекати лише у майбутньому, тому що вони були неодноразово у минулому. Ми вже бувалі в цьому аспекті", - зазначив Осадчий, прокоментувавши можливість повної заборони діяльності подібної партії в Україні.

"Ми є широкофункціональний організований рух. Беремо на себе завдання боротися як на вулиці, так і у великій політиці, відстоювати соціальні та національні права українців", - резюмував речник Соціал-національної асамблеї.

Зараз ви читаєте новину «Україну очікує новий націоналістичний "сюрприз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі