четвер, 10 листопада 2011 15:54

Україну готують до вступу в рубльову зону — Данилюк

Україну готують до вступу в рубльову зону — Данилюк

Україну готують до вступу в рубльову зону. Про це зазначив громадський діяч, адвокат Олександр Данилюк.

"Відстежував моменти, пов'язані з домовленістю України розраховуватися за газ із Росією рублями. Дуже дивна домовленість. Україна має від'ємне сальдо торгівлі з Росією. Відтак у нас немає зайвих рублів, так само як і доларів. Тепер ми будемо за долари купувати рублі чи щось таке. Заяви голови Нацбанку Сергія Арбузова вказують на те, що Україну готують до вступу в рубльову зону", - зауважив Данилюк.

Торік Данилюк був одним із координаторів Податкового майдану. Зараз – координатор Громадського руху "Спільна справа". Разом з іншими громадськими організаціями проводить акції, направлені на припинення політичних переслідувань, на розпуск Верховної Ради і проведення виборів народних депутатів України і президента.

"Читав "Антологію розстріляного відродження". "Смолоскип" видав. Вразили дорепресивні Сосюра, Тичина. Бажана взагалі для себе відкрив як поета, бо сприймав його як радянський відстій. Думав про те, що та частина суспільства, яка здатна на опірність, ніколи не мала достатнього авторитету серед української нації, щоб виступати її провідником. Наша трагедія в тому, що не визнаємо авторитетів. Середньостатистичний українець вважає, що розбирається краще, ніж будь-хто у будь-чому", - додав громадський діяч.

Прочитати про діяльність Олександра Данилюкаможна можна у журналі "Країна" № 43 (96) за 11 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Україну готують до вступу в рубльову зону — Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі