четвер, 27 липня 2017 14:44

"Український політикум сподівався, що не повернуся жива" - Савченко розказала про свої плани

"Український політикум сподівався, що не повернуся жива"  - Савченко розказала про свої плани
Надія Савченко планує висувати свою кандидатуру в президенти України. Фото: glavcom.ua

Надія Савченко планує висувати свою кандидатуру в президенти України.

Про це депутат заявила в інтерв'ю виданню "Главком".

"Для участі у президентській кампанії, насправді, потрібно небагато: 2,5 мільйонів гривень, щоб зареєструватися. Відкривається фонд і чесно говориться: я збираю гроші на президентство. Участь я брати буду, а як далі – буде видно. Я декларую таку концепцію: люди, які були у владі, більше не повинні там бути. Люди, які були депутатами хоч в одному скликанні, більше не повинні бути депутатами ніколи. Вони можуть бути радниками, помічниками депутатів. Демократія в Україні себе обезчестила. Людям треба показати, що таке біле і чорне, щоб за ширмою нового не прийшло старе. Треба показати контраст – створити щось несхоже на те, що є сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добкін курить в стороні: Савченко записала відео з матюками (18+)

За словами Савченко, українському політикуму не вигідно, що вона вижила.

"Коли я сиділа, український політикум сподівався, що я не повернуся жива, було дуже вигідно з мене робити ікону. Коли я повернулася, виявилося, що жива нікому не потрібна. Особливо, коли у неї є така впізнаваність, така слава. Це треба знищити. І почала працювати інша державна програма – з купою порохоботів, тимошенкоботів та ботів від інших партій, які бачать у мені конкурента. Знову колосальне викидання ресурсу, щоб мою історію затерти, пов'язати її з Медведчуком або з якимось тотальним злом в Україні".

Народний депутат Надія Савченко сказала, що недавно знову їздила на окуповані Росією і підконтрольні її терористам території Донбасу. Своє зізнання вона зробила в телеефірі Newsone.

Під час інтерв'ю нардеп припустила, що спецпредставник США по Україні Курт Волкер, який напередодні з'їздив на передову зони АТО, міг би спокійно поїхати і в так звані ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «"Український політикум сподівався, що не повернуся жива" - Савченко розказала про свої плани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі