пʼятниця, 24 січня 2020 11:32

Українців обурило фото міністра з Королевською

Українців обурило фото міністра з Королевською
Фото: Facebook

23 січня міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов зустрівся з нардепом від ОПЗЖ, колишньою "регіоналкою" Наталією Королевською.

Фото із зустрічі, яка відбулася під час поїздки на економічний форум у Давосі, міністр виклав у Facebook.

За словами посадовця, разом із Королевською обговорив "законопроєкти щодо праці".

Підписників міністра допис обурив і викликав шквал негативних коментарів.

Йому порадили не ганьбитися і порівняли Королевську з Януковичем.

"Пане Тимофію, прошу вас повернути атестат про повну загальну середню освіту та припинити ганьбити 145-й! Ви б іще Медведчука за руку потримали для фото…", "Там Новинський бродить. З ним поспілкуйтеся, чого вже. Ну й можна ще запитати порад щодо економіки в делегації з роіссі (РФ. — ред.), вони вам допоможуть", "А де фото з Азаровим, Януковичем, Сашою-Стоматологом?" - написали користувачі мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол України в Румунії виправдовувався за слова Зеленського

Фонд Ukraine House олігарха Віктора Пінчука спонсорує участь нардепів у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. У Давос поїхали 18 депутатів від "Слуги народу".

"Квитки на літак та готель, розташований у двох годинах їзди, та трансфер - мікроавтобус, який доставляє людей від події й до готелю, - це спонсорують організатори Українського дому в Давосі. А власний кошт - це харчування. Це не дуже багато грошей", - каже голова фракції Давид Арахамія, повідомляє ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Українців обурило фото міністра з Королевською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі