пʼятниця, 19 липня 2019 14:59

Українці розповіли, яких змін хочуть після виборів

21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. Народ голосуватиме за двома списками: партійним і мажоритарним.

Ми запитали в українців: "Яких змін очікуєте після виборів?"

Денис Вакуляк, 27 років, приватний підприємець, Тернопіль:

- Нічого не чекаю від цих виборів. Звик розраховувати лише сам на себе. У нашій країні це - золоте правило. Ніколи особливо не заглиблювався в політику. Кожен день прокидаюсь і думаю про своє майбутнє. Знаю, що мене чекає купа проблем, які потрібно вирішити. Не все можу сам. Але якщо я прокинусь і знатиму, що хоча б 2 проблеми за мене вирішила влада — це і будуть позитивні зміни. Наприклад, прокидаюсь і вже не думаю, де взяти стільки грошей на пальне, бо бензин чи дизель подешевшали. Не думаю, де взяти гроші на ремонт автомобіля, бо полагодили дороги.

Автор: www.rbc.ua
  21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України
21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України

Діана Колесник, 20 років, студентка, Хмельницький:

- Я хочу, щоб мій батько не їхав тяжко робити за кордон, а знайшов нормальну, високооплачувану роботу в Україні. А мама на зарплату вчительки могла зайнятися своїм здоров'ям і зробити в хаті капітальний ремонт. І бабуся на пенсію мала змогу поїхати в санаторій.

Олена Мороз, 45 років, приватний підприємець, Чернівці:

- Байдуже, в чому будуть одягнені депутати чи яке вчене звання матимуть. Головне, щоб вони нарешті почали робити свою роботу. Стабілізували стан країни. Почали розуміти, що влада - це народ.
Мені байдуже скільки вони витрачають грошей на передвиборчу агітацію. Вважаю, має бути менше депутатів і більше роботи. Щоб народ не думав, як вижити, а нарешті почав жити. Щоб у країні зникла вся брехня і лайно, яке постійно виливається на українців. Хочу приходити додому і знати, що завтра моїй сім'ї буде, що їсти.

Хочу приходити додому і знати, що завтра моїй сім'ї буде, що їсти

Микола Іванюк, 51 рік, адвокат, Суми:

- Від виборів очікую ще більшої невизначеності. Депутати мають бути законотворцями. Треба провести інвентаризацію вже наявних законопроектів і винести на розгляд головні. Більше всього не подобається, що все перекладають на попередників, на Кабмін і на кого завгодно, тільки не на себе. Хочеться спокою у державі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборці мають визначити — яка політика уряду їм потрібна

Андрій Оленін, 24 роки, журналіст, Вінниця:

- Не чекаю жодних змін, бо не бачу в майбутньому парламенті для цього перспектив. Народні депутати повинні бути хоча б трішки кращими за попередніх. Сподіваюсь проукраїнських і проєвропейських буде більше за проросійських. Новий парламент повинен приймати закони, які продовжать рух до ЄС, українізацію та повернення територій. Боротьба з корупцією та покращення життя людей.


Володимир Баранов, 48 років, художник, Одеса:

- Дуже хочу, щоб депутати перестали бути корупціонерами. До влади знов прийдуть ті, хто взагалі не розуміє, що таке політика й економіка. Йде весь шоу-бізнес, але тільки не професіонали.
Справжній депутат - чесний перед народом. Без пустих обіцянок. До нього можна звернутися по допомогу. Верховна Рада - це клоунада. Може комусь це й смішно, але насправді цим ми і відрізняємось від європейського суспільства. Росія цим користується.

Автор: www.rbc.ua
  21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України
21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України

21 липня українці обиратимуть депутатів Верховної Ради. Дільниці працюватимуть із 8:00 до 20:00. Голосують ті, кому виповнилося 18 років. Потрібно із собою мати паспорт, тимчасове посвідчення громадянина або військовий квиток для військовослужбовців строкової служби. Громадянам видадуть 2 бюлетені — з переліком 22 партій та прізвищами кандидатів-мажоритарників.

Зараз ви читаєте новину «Українці розповіли, яких змін хочуть після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі