пʼятниця, 24 вересня 2010 13:32

Українці ніколи не захочуть жити під ногою окупанта чи в обіймах брехні - Ющенко

Українці ніколи не захочуть жити під ногою окупанта чи в обіймах брехні - Ющенко

Партія "Наша Україна" буде в опозиції до влади.

Про це на IX з"їзді НУ сказав голова партії Віктор Ющенко, передає кореспондент Gazeta.ua

За його словами у Партії регіонів немає іншої мети окрім завоювання влади.

"А в якості методів його досягнення вона використовує адмінтиск. Ця влада почала тиснути на малий бізнес. На виробника, який не знаходиться в її орбіті. Влада почала забирати свободи, права, цінності у людей. Так може діяти тільки чужа влада, влада окупантів, ми будемо з нею боротися", - сказав Ющенко.

"Сьогодні багато людей мовчать, це важке мовчання. У що до біса можна вірити, якщо правда обнялася з неправдою і як сестри гуляють по країні?! Це німий крик, його не чують ні влада, ні опозиція. А Україна починається з тебе, а не зник. Тому немає приреченості. Якщо є зневіра в політиків, то треба вірити в світ, погляди і цінності,- треба просто бути собою", - зауважив він.

Він підкреслив, що один з політичних проектів на президентських виборів у демократичному таборі заволодів довірою людей.

"Найбільшу шкоду Україні завдає тоталітаризм, та махровий популізм, що просто називається брехня. Вона буває під національними одежами. Вона спочатку знищує організм зсередини, крутить голову, засліплює, а потім забирає силу, свободу і пам"ять", - наголосив голова партії.

Ющенко впевнений, що українці розберуться у ситуації, що є в країні та не захочуть жити "під ногою окупанта, чи в обіймах брехні".

Зараз ви читаєте новину «Українці ніколи не захочуть жити під ногою окупанта чи в обіймах брехні - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі