четвер, 16 вересня 2010 13:44

Опозиція може зникнути - НУ-НС

Опозиція може зникнути - НУ-НС

Народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків не виключає, що нинішня опозиція може зникнути.

"Я можу погодитися, що в сьогоднішньому розпорошеному і деморалізованому вигляді опозиція зникне", - зазначив політик в коментарі Gazeta.ua

Водночас, політик переконаний, що в майбутньому може з"явитися серйозна опозиція, яка складе серйозну проблему для Партії регіонів.

"Це буде якісно нова опозиція, яка, швидше за все, позбавить влади Партію регіонів. Ця опозиція виникне з народу. Нехай Азаров навіть не мріє, що опозиції не буде в країні. Не дочекається", - наголосив Стецьків.

Водночас "бютівець" Андрій Сенченко зазначив: "Слова Азарова характеризують стан мізків влади. Вона не розуміє, що опозиція в будь-якому нормальному суспільстві - це необхідний елемент політичної інфраструктури. Відсутність опозиції означає, що йде побудова авторитарного режиму".

За словами нардепа, влада завжди має знаходитися під контролем опозиції.

"Ми не сприймаємо натяків про те, що опозиція зникне взагалі. Не дочекаються. Не з їхнім єврейським щастям", - додав він.

Нагадаємо, прем"єр Микола Азаров висловив упевненість, що через два роки політичної стабільності в Україні опозиція в її нинішньому вигляді зникне.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція може зникнути - НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі