вівторок, 21 червня 2016 13:11

Україна віддана Мінським домовленостям - Порошенко

Україна віддана Мінським домовленостям - Порошенко
УНІАН

Україна віддана Мінським домовленостям.

Про це на брифінгу із президентом Франції Франсуа Олландом заявив президент України Петро Порошенко.

"Україна чітко виконує всі взяті на себе зобов'язання. І продовження санкцій напряму пов'язане із процесом деокупації, виведення російських військ з нашої території, припинення постачання озброєння, боєприпасів, техніки, забезпечення безперешкодного доступу спеціальної моніторингової місії ОБСЄ враховуючи ділянку україно-російського кордону, звільнення заручників", - сказав глава держави.

За словами президента, Україна має пропозиції на порядок денний зустрічі Нормандської четвірки, зокрема обговорення поліцейської місії ОБСЄ на окупованій території та формування дорожньої карти.

"Останні події та кроки доводять ефективність Нормандського формату", - заявив Порошенко та згадав про звільнення із російського полону Савченко, Афанасьєва і Солошенка.

"Дякую за принципову позицію французьких і німецьких партнерів щодо продовження санкцій", - заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав кількість жертв російської агресії на Донбасі

Раніше у штабі АТО повідомляли, що бойовики готують чергові провокації, щоб звинуватити Україну у порушенні Мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «Україна віддана Мінським домовленостям - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі