неділя, 02 березня 2008 13:55

Україна нагадує Черномирдіну Росію в середині 90-х

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін задоволений тим, що при владі в Російській Федерації залишиться колишня команда.

"Я радію, що в Росії протягом 8 років є команда", - сказав він на прес-конференції в неділю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Посол висловив надію, що кістяк команди "в основному збережеться".

Черномирдін також сподівається, що в російсько-українських відносинах зміни будуть тільки на краще.

За словами посла, Україна зараз переживає "деякою мірою" період, через який Росія пройшла в середині 90-х років. Зокрема, це стосується відсутності взаємодії між гілками влади. "Головне - не затягувати цей процес, тому що це дуже серйозно відіб"ється на людях", - вважає Черномирдін.


Він відзначив, що кандидат у президенти Росії Дмитро Медведєв є прагматичним політиком, який "дуже підходить" для роботи на посту глави держави.

При цьому він не виключив, що Володимир Путін через 4 роки знову буде балотуватися на пост президента.

Черномирдін також повідомив, що активність російських виборців в Україні на виборах президента Росії вище, ніж на парламентських.

За його словами, в Україні станом на 11.00 проголосували близько 6 тис. росіян, що більше на 12-15% більше, ніж на виборах у Держдуму.

Черномирдін прогнозує, що всього в голосуванні в Україні візьмуть участь не менш 22 тис. Виборців.

Зараз ви читаєте новину «Україна нагадує Черномирдіну Росію в середині 90-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі