четвер, 02 липня 2020 01:34

Українські військові цілком готові - Резніков про можливий напад РФ на Херсонську область

Українські військові цілком готові - Резніков про можливий напад РФ на Херсонську область
Резніков заявив, що військові готові до можливого нападу РФ. Фото: Українська правда

Збройні сили України готові до опору в разі, якщо відбудеться порушення адміністративного кордону між окупованим Кримом і Херсонською областю.

"Українські військові готові до опору в разі, якщо відбудеться порушення лінії зіткнення, яка сьогодні є в Херсонській області. Для всього цивілізованого світу це буде ознакою вже грубого порушення будь-яких існуючих сьогодні балансів, які є в світі. Відповідно, від публічної позиції наших партнерів всіх країн цивілізованого світу, буде залежати поведінка Російської Федерації", - розповів віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков під час онлайн-дискусії, організованої Atlantic Council.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна готується до відбиття російської агресії з півдня — Наєв

Раніше екс-командувач Збройними силами США в Європі Бен Ходжес заявив, що Кремль під приводом "гуманітарної кризи" може здійснити військове вторгнення в Херсонську область через посуху і нестачу води на півострові вже восени цього року.

Також в українській розвідці заявили, що Росія відпрацьовує план щодо застосування Збройних сил для створення сухопутного коридору в анексувати Крим.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові цілком готові - Резніков про можливий напад РФ на Херсонську область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі