вівторок, 20 жовтня 2009 11:17

Уколов сходив на "гидкий" допит до Луценка

Уколов сходив на "гидкий" допит до Луценка
Депутат БЮТ Віктор Уколов повернувся до Києва і вже був на допиті у Міністерстві внутрішніх справ.

Про це він заявив у вівторок у своєму блозі на Українській правді.

"Я повернувся. Бо тільки зараз в України є шанс позбутися депутатської недоторканності. Бо слідчий МВС хотів провести допит", - повідомив Уколов.

"Я не довіряю українській системі правосуддя – у мене, як у журналіста в минулому, для цього є всі підстави", - зазначив депутат.

"Але йдуть вибори президента і я не маю вибору. Інакше ми ніколи не змінимо нашу країну, і ця нелюдь, яка заради президентського крісла вигадала найбрудніший скандал в історії України, таки дорветься до влади", - пояснив він.

Уколов повідомив: "Вчора був допит в МВС у присутності прокурора... Це дуже гидко".

БЮТівець стверджує, що звинувачення на його адресу – це вигадки опонентів, тоді як він до такого ніколи не вдавався.

"На відміну від них ("нелюдів"), як політик і як рекламіст я хочу сказати, що ніколи не ВИГАДУВАВ ні байта інформації про своїх політичних опонентів. Я пишу це тут, на святому для кожного українського журналіста місці – в газеті Гії...", - зазначає Уколов.

"До кінця виборів я клянусь, що не пропущу ні біта вигаданої інформації про наших політичних суперників", - обіцяє депутат.

Як відомо, Уколова звинувачують у причетності до справи розбещення дітей, які відпочивали в "Артеку" " і батька яких він знав. Він свою причетність заперечує, про що раніше писав із села, куди поїхав після вибуху скандалу.

Зараз ви читаєте новину «Уколов сходив на "гидкий" допит до Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі