неділя, 20 жовтня 2013 02:58

УДАР розкрив "фікцію" Рудьковського

УДАР розкрив "фікцію" Рудьковського
Наталя Агафонова. Фото: economics.lb.ua

У партії УДАР переконані, що законопроект народного депутата від фракції Партії регіонів Миколи Рудьковського, який би допоміг відправити Юлію Тимошенко на лікування за кордон, є звичайною "фікцією".

Зокрема, упевненість в цьому в ефірі телеканалу ТВі висловила народний депутат від УДАРу Наталя Агафонова.

Політик пояснила, що влада подібними законодавчими ініціативами знімає з себе будь-яку відповідальність за зрив асоціації з Європейським Союзом.

"Тут чітка позиція Партії регіонів – це перекласти відповідальність у випадку непідписання Угоди на опозицію", – зазначила Агафонова.

Вона нагадала, що місією Кокса-Кваснєвського запропоновано чіткий механізм, який полягає в тому, що до Юлії Тимошенко можна застосувати все те саме, що було застосоване до справи звільнення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Таким чином можна звільнити її шляхом помилування. Президент просто перекладає зараз це на парламент. А в парламенті він скаже, що опозиція не хотіла готувати законопроект, не підтримувала наш законопроект, якого ніхто не бачив, і в якому, можна тільки уявити, які положення будуть. Тобто все це чистої води фікція", – резюмувала Агафонова.

Зараз ви читаєте новину «УДАР розкрив "фікцію" Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі