четвер, 03 січня 2013 19:13

У відточуванні брехні комуністи — неперевершені, - "свободівець"

У відточуванні брехні комуністи — неперевершені, - "свободівець"
Юрій Сиротюк ФОТО: narodua.com

У комуністів та Партії регіонів є спільні "темники", за якими вони розповсюджують неправдиву інформацію про "Свободу". Про це у коментарі повідомив речник партії, нардеп- "свободівець" Юрій Сиротюк.

"Коментувати будь яку заяву комуністів у 80-ту річницю Голодомору в той час, коли цього року Україна буде відзначати пам'ять тисяч жертв комуністичного терору, найстрашнішого виду терору — голодомору, це невдячна справа. Не лише Голуб, а й усі комуністи зараз повторюють мантри, створена певна система таких-собі темників як з боку влади, так із боку комуністів. Може це єдина система. Те, що сказав Голуб, воно ретранслюється усіма комуністами. Комуністи як мантри повторюють дурниці щодо "Свободи". Я нарахував уже з десяток випадків свідомого перекручування назви нашої партії. Усі комуністи, говорячи про "Свободу", кажуть, що "Свобода" є націонал-соціалістичною партією, чи була. Ми ніколи не були і не є такою партією. Така партія колись була у Німеччині, вона була партією-побратимом Сталіна. І пакт Рібентропа-Молотова це підтвердив", - сказав Сиротюк.

Нардеп наголосив "є речі очевидні, а є піар".

"Насправді комуністи і сьогодні посідають базові позиції в уряді Азарова. Вони не є міністрами, але, якщо проаналізувати посади у Генпрокуратурі, посади заступників міністрів, органів архіву, Державного майна, усюди є їхні представники. У них основне гасло "Повернути країну народові", а фонд державного майна очолює людина, яка пройшла туди за квотою комуністів, дуже активно розпродує активи комуністам. Якщо подивитися, хто голосує за законопроекти, де Партії регіонів не вистачає голосів, то вона завжди отримує ці голоси від комуністів", - сказав він.

На думку Сиротюка, сьогодні варто "поставити це питання в іншому ракурсі".

"Це дикість для будь якої країни, яка себе поважає, що ті, які мільйонами знищували громадян цієї країни, перебувають при владі. Сьогодні будь яка людина, яка чинила злочини проти будь якої нації є кримінальним злочинцем. Геноцид не має терміну давності. Будь хто, хто заперечує геноцид, хто підтримує тих, хто його організував, у всьому світі він переслідується. Навіть ті, хто чинив дрібні геноциди у Югославії, їх везуть в Гаагу, тримають там і судять як злочинців проти людства. А комуністи насміхаються із Голодомору, розказують якісь речі. Ми ніколи нікуди не рушимо і не будемо розвиватися, якщо дозволимо, щоб кати керували країною".

Сиротюк додав, що нинішні комуністи очевидно є "філією" Партії регіонів.

"Це є не комуністи, а Партія регіонів у червоному. Участь в уряді, підтримка усіх законодавчих ініціатив влади, свідчать самі за себе. Ми знаємо про геббельсівську пропаганду. Знаємо, що у 1933 році, коли був розгар Голодмору, Сталін сказав знамениту фразу: "Жить стало лучше, жить стало веселей". У відточуванні брехні і пропаганди комуністи — неперевершені. Владою — є той, хто голосує за бюджет і прем'єр-міністра, той, хто посідає місця у виконавчих гілках влади. Вони створили фракцію усупереч прямій вказівці регламенту", - сказав "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «У відточуванні брехні комуністи — неперевершені, - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі