субота, 08 грудня 2012 13:17

У Венеціанській комісії добре поінформовані про ситуацію в Україні, тому зрозуміло, що вони стурбовані - Коліушко

У Венеціанській комісії добре поінформовані про ситуацію в Україні, тому зрозуміло, що вони стурбовані - Коліушко
Фото: podrobnosti.ua

Представники  Венеціанської комісії добре поінформовані про ситуацію в Україні, особливо "стосовно стану Конституції та її виконання", тому зрозуміло, що вони стурбовані.

Про це в ефірі 5 каналу сказав член Конституційної асамблеї Ігор Коліушко.

"Моє спілкування з окремими представниками Венеціанської комісії показало, що вони дуже добре поінформовані про ситуацію в Україні: не лише про стан нашої Конституції, але й про стан її виконання", - зауважив Коліушко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставнійчук заявила, що піде у відставку, якщо Конституцію змінюватимуть з порушеннями

Окрім того, експерт додав, що представники комісії запевнили його, що "вони контролюють ситуацію, що їм доручила Парламентська Асамблея Ради Європи, тому, звичайно, вони стурбовані". "Наприклад, прямо заявив про це Томас Маркерт (про занепокоєння - ред.) законом про референдум та багатьма прикладами порушеннями Конституції в нашій країні, але не вважають ситуації в країні безнадійною", - резюмував член Конституційної асамблеї.

Зараз ви читаєте новину «У Венеціанській комісії добре поінформовані про ситуацію в Україні, тому зрозуміло, що вони стурбовані - Коліушко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі