вівторок, 30 березня 2010 13:53

У Тимошенко не чіпатимуть Азарова 100 днів

У Тимошенко не чіпатимуть Азарова 100 днів

Для того щоб на практиці довести свої наміри ефективно працювати, у нового уряду є 100 днів. Про це в ефірі "5-го каналу" заявила народний депутат від БЮТ Наталія Королевська.

"У діючого уряду є 100 днів, - сказала вона. - Впродовж цього часу ми не будемо його жорстко критикувати, а почекаємо пакета реформ і реалізації тих обіцянок, які були дано кандидатом у Президенти Віктором Януковичем".

Королевська повідомила, що зараз опозиція детально вивчає проект бюджету, який готується урядом, і налаштована на конструктивний діалог.

"Проте, за останній тиждень ми не побачили у ВР жодного проекту закону, жодної ініціативи, жодної цілісної програмної реформи, які б надійшли від уряду. Тоді як впродовж останніх двох років ми тільки й чули про те, що все вже готове", - зазначила Королевська.

За її словами, опозиція зробить все, щоб обіцянки Януковича, які він давав, коли йшов у Президенти, були виконані. Це стосується і підвищення соціальних стандартів, і покращення бізнес-клімату в країні, і обіцяних податкових канікул для малого бізнесу.

"Люди не повинні спочатку мати ілюзії від передвиборчих обіцянок, а потім відчувати на собі всі тяготи, які спричиняють реальні розрахунки, що здійснюються владою, яка приходить. Лише побачивши реальні дії, вони поважатимуть владу", - наголосила Королевська, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко не чіпатимуть Азарова 100 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі