пʼятниця, 18 вересня 2009 09:27

У Тимошенко хочуть ліквідувати ДУСю

У Тимошенко хочуть ліквідувати ДУСю

Перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов виступає за ліквідацію Державного управління справами. Про це він заявив в ефірі телекомпанії "5 канал" 17 вересня.

"Сподіваюся, що наступний Президент, упевнений, що все-таки (прем"єр-міністр) Юлія Володимирівна (Тимошенко) буде саме таким Президентом, безумовно, йтиме на те, щоб ліквідувати такого монстра, як Державне управління справами", - сказав перший віце-прем"єр.

Турчинов відзначив, що об"єкти, що знаходяться в управлінні Держуправління справами, повинні бути передані профільним міністерствам.

В той же час, він підкреслив, що Президент Віктор Ющенко забезпечив передачу Держуправлінню справами значної кількості соціальних об"єктів, фінансування яких можна здійснити тільки через цю структуру, і Кабінет Міністрів вимушений передбачати таке фінансування в державному бюджеті.

Нагадаємо, 9 вересня Кабінет Міністрів повторно створив міжвідомчу комісію з питань перевірки використання і стану зберігання об"єктів державної власності, переданих в управління Державному управлінню справами.

Перелік, запропонований для перевірки, складається із понад 70 об"єктів, повідомляє proUa.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко хочуть ліквідувати ДУСю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі