пʼятниця, 02 травня 2014 02:51

Спецтема: Війна на Донбасі

У "Свободі" розповіли, як Росія реалізує на Донбасі "операцію прикриття"

У "Свободі" розповіли, як Росія реалізує на Донбасі "операцію прикриття"
Олександр Мирний. Фото: agravery.com

Росія у східних областях України проводить "операцію прикриття", аби увесь світ забув про нещодавні події, які відбувались у Криму.

Таку думку в ефірі програми "Шустер LIVE" на Першому національному телеканалі висловив народний депутат від фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Мирний.

Зокрема, політик розповів, наскільки зацікавлена Росія у сьогоднішніх подіях в Україні, і для чого їй Донбас.

"А який інтерес у Росії? Дуже цікаво, про Крим уже ніхто не згадує. Всі переживають за Слов'янськ, за Амбросіївку, Констянтинівку... Все, про Крим Україна вже забула. Це називається "операція прикриття", – пояснив Мирний.

За словами депутата, у нас на сьогоднішній день всередині країни існує велика проблема, тому що її підігрівають як ззовні, так і зсередини України.

"Тому що дуже не хочеться відповідати на ті запитання, які вже виникли у людей. Дуже хочеться удільні князівства залишити за собою і знову там керувати. Дуже хочеться перекласти свою відповідальність на те, що було", – наголосив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" розповіли, як Росія реалізує на Донбасі "операцію прикриття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі