середа, 31 жовтня 2012 15:36

У "Свободі" назвали округи з однаковим характером фальсифікацій

У "Свободі" назвали округи з однаковим характером фальсифікацій
Олег Махніцький. Фото: zik.ua

ВО "Свобода" у судовому порядку вимагатиме встановити підсумки голосування на 4-му окрузі у Білій Церкві. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав представник ВО "Свобода" у ЦВК Олег Махніцький.

"У 4-х округах один і той же почерк та характер фальсифікацій. Це 223-й та 215-й округи у Києві, 189-й у Хмельницькій області та 90-й у Білій Церкві. На 215-му була спроба сфальсифікувати один з протоколів комісії. Але наші представники домоглися повторного перерахунку голосів і виявили фальсифікацію. Аналогічна ситуація із даними на сервері ЦВК була і в 90-му окрузі", — сказав Махніцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ОВК Левченка та Пилипишина бабця намагалась винести пусті бланки протоколів

За його словами, на сервер Центрвиборчкому були внесені неправдиві дані по 40 дільницях.

"Цифри в оригіналах протоколів не збігаються з електронними варіантами протоколів ЦВК. Голова комісії відмовився надавати копії. Зараз подали позов на голову комісії і він розглядатиметься у Київському окружному адміністративному суді", — додав Махніцький.

Він також зауважив, що йому всю ніч дзвонили зі Львівської області — там також схожа ситуація. Такий самий випадок зафіксували і на 14-му окрузі на Вінничині.

 

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" назвали округи з однаковим характером фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі