четвер, 21 травня 2009 13:13

У США ледь не б"ються за посаду посла в Україні

У США ледь не б"ються за посаду посла в Україні

У США йде конкуренція серед кандидатів на посаду американського посла в Україні.

Про це повідомив посол США в Україні Уїльям Тейлор на прес-конференції, присвяченій початку будівництва нової будівлі посольства США в Україні в Києві.

Він підкреслив, що у Вашингтоні ще не ухвалено рішення з приводу того, хто буде його наступником.

"Проте я знаю, що дуже багато розмов із цього приводу проводиться. Є багато кандидатур, які бажають сюди приїхати працювати. Відбувається велика конкуренція серед охочих в США приїхати до України", - додав Тейлор.

Як повідомлялося, посол повертається до Вашингтона у зв"язку із закінченням каденції в Україні. Тейлор був затверджений Сенатом США послом Сполучених Штатів Америки в Україні 26 травня 2006 року.

В четвер, 21 травня, на вулиці Танковій, між станціями метро Нивки і Сирець починають будівництво нової будівлі для посольства США в Україні.

Будівля розміститься на території площею 3,99 га. Посольство викупило землю на цій ділянці ще в 2005 році, а в листопаді 2007 року Київрада схвалила проектні пропозиції по будівництву будівлі дипмісії США на Танковій.

Будівництво планують завершити до 2012 року

За матеріалами: Газета по-київські, Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «У США ледь не б"ються за посаду посла в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі