пʼятниця, 04 липня 2008 09:12

Тейлор поставив в приклад Україну і не забув про Росію

Тейлор поставив в приклад Україну і не забув про Росію
На пострадянському просторі Україна лідирує з погляду демократичних принципів. Про це в ефірі "Ера FM" заявив посол США в Україні Вільям Тейлор.

"Безумовно, Україна вчить демократії, і вона є лідером демократії, можна сказати, на пострадянському просторі. Україна всмоктала, так би мовити, необхідність прислухатися до потреб людей, і вони спілкуються через ЗМІ. Це модель для наслідування для інших країн колишнього Радянського Союзу. Я переконаний, що це лідерство дуже важливе для українського народу", - сказав Тейлор.

Посол також підкреслив, що Росія є лідером, якщо мова йде про розвиток природних ресурсів, особливо якщо говорити про видобування природного газу.

"Це дозволяє Росії бути лідером. І накопичення доходів за рахунок видобування природних ресурсів забезпечує додаткові ресурси для розвитку інфраструктури, нафтовидобувної і газодобувної промисловості", - відзначив Тейлор, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тейлор поставив в приклад Україну і не забув про Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі