понеділок, 13 липня 2009 17:33

У справі Зварича з"явились нові фігуранти

У справі Зварича з"явились нові фігуранти
У ході розслідування справи колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича порушено кримінальну справу проти ще одного судді.

Як повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області, зокрема, сьогодні слідчі Генеральної прокуратури України у результаті взаємодії зі Службою безпеки України порушили кримінальну справу відносно судді Апеляційного господарського суду Львівської області.

Цей суддя підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ст.ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), 369 (давання хабара), 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Також у кримінальній справі фігурує львівський адвокат, який разом із суддею підбурював підприємця до дачі хабара з метою вирішення земельного питання, зазначили в УСБУ.

Наприкінці 2008 року Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти на той час голови Апеляційного адміністративного суду Львова Ігоря Зварича за хабарництво в особливо великих розмірах.

Під час обшуків за місцем роботи та проживання голови суду і шести суддів Львівського апеляційного адмінсуду працівники СБУ та Генпрокуратури вилучили 1 млн. доларів США і 2 млн. грн. Нині він перебуває під вартою, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У справі Зварича з"явились нові фігуранти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі