Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2009 18:19

У справі Лозінського заарештували начальника розшуку і слідчого

У справі Лозінського заарештували начальника розшуку і слідчого

В рамках розслідування справи зі звинувачення колишнього народного депутата Віктора Лозінського затримано та заарештовано ще двох осіб - співробітників Голованівського райвідділу міліції (Кіровоградська область).

Затримані - начальник кримінального розшуку Голованівського райвідділу, який виїжджав на місце події, і слідчий, який порушував кримінальну справу стосовно Валерія Олійника. Вони взяті під варту. Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури

Нагадаємо, 16 червня 2009 року в Голованівському районі Кіровоградської області відбувся інцидент з участю на той час народного депутата Лозінського (вибраний за списком БЮТ), прокурора Голованівського району Євгена Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського, внаслідок чого загинув 55-річний місцевий житель Валерій Олійник. Горбенко і Ковальський були затримані, їм пред"явлено звинувачення.

3 липня Верховна Рада позбавила депутатських повноважень Лозінського за його заявою.

Після пред"явлення звинувачення Лозінському у нанесенні тілесних ушкоджень, які спричинили смерть Олійника, екс-депутат був оголошений у розшук.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У справі Лозінського заарештували начальника розшуку і слідчого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути