понеділок, 09 березня 2020 16:35

У "Слузі народу" пояснили, що буде з Аваковим

У "Слузі народу" пояснили, що буде з Аваковим
Аваков має підготувати собі заступника. Фото: УНІАН

Арсен Аваков буде керувати Міністерством внутрішніх справ у новому уряді.

Але у нього з'явиться заступник, який потенційно зможе у майбутньому очолити МВС, заявила заступниця фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук в інтерв'ю "24 каналу".

"Ми вирішили так: запропонуємо заступника, і якщо ця людина виросте і ми будемо розуміти, що він зможе замінити міністра - то вічних людей немає ніде. Свідчать попередні звільнення", - сказала депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розповів про заходи безпеки через коронавірус

Вона висловила сумнів у можливості призначення міністром внутрішніх справ людину без досвіду.

"Це 300 тисяч особового складу. Є запитання до пана Авакова: і щодо поліції, і, очевидно, щодо інших моментів. Очевидно - і це правда - немає досі кандидата у Володимира Зеленського, який би повноцінно міг гарантувати, що все буде гаразд", - пояснила вона.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков залишиться на посаді. Натомість є висока ймовірність відставки керівників правоохоронних відомств, розповів керівник парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" пояснили, що буде з Аваковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі