понеділок, 11 січня 2010 11:27

У Сімферополі виборчі дільниці забезпечать керосиновими лампами

У Сімферополі виборчі дільниці забезпечать керосиновими лампами

У Сімферопольській міській раді вважають, що для успішного проведення виборів президента України виборчим дільницям міста необхідно запастися резервним освітленням у вигляді гасових ламп, а також акумуляторами, повідомляє "Е-Крым".

"Треба, по-перше, перевірити освітлення нормальне, міська мережа перевірить електропостачання зовнішнє, крім того, найголовніше - треба мати резервне, не електро, а просто резервне освітлення. Чи то це мають бути гасові лампи, чи то це акумуляторне освітлення", - відзначив на оперативно-господарській нараді у виконкомі Сімферополя член виконкому Адольф Іоффе.

За його словами, такі заходи необхідні через погодні умови, які можуть погіршитися в день виборів 17 січня, внаслідок чого можливі неполадки на мережах електропостачання.

Крім того, за інформацією керівника справами виконкому Євгенія Великолуга, на виборчих дільницях в день виборів має бути забезпечена безперебійна подача води і, в разі потреби, організована робота підприємств громадського харчування.

Нагадаємо, вибори президента відбудуться 17 січня, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі виборчі дільниці забезпечать керосиновими лампами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі