понеділок, 28 лютого 2011 08:40

У Русі радять не дивитись "фільм жахів" з Януковичем у головній ролі

У Русі радять не дивитись "фільм жахів" з Януковичем у головній ролі

Народний Рух України заявив, що "другу серію "фільму жахів" з президентом Віктором Януковичем у головній ролі українська держава може не витримати".

Так прокоментували у НРУ рік президентства Януковича, повідомила партійна прес-служба.

За словами "рухівців", за останній рік Україна опинилася під "повними контролем антидержавницьких сил".

"Прожитий рік дає всі підстави для тривожної констатації, що під загрозою опинилися всі без виключення сфери життя української держави. Ведеться нечуваний наступ на все українське, національне. Україна усе активніше перетворюється з держави української народу в зону космополітичного криміналітету", - зазначили у Русі.

На його думку, замість проведення дієвих реформ теперішній режим "здає" Росії цілі галузі – авіабудівельну, атомну, газотранспортну, військово-промислову, аграрну, металургійну, машинобудівну та інші.

Народний Рух України відзначив, що за результатами першого року правління Януковича його та очолювану ним систему влади не без підстав у народі називають "руйнаторами України".

"Закликаємо всі демократичні сили, весь миролюбний та працьовитий український народ згуртованістю та відповідальністю зупинити антиукраїнську навалу. Податковий Майдан продемонстрував, що можна результативно протистояти владі Януковича та його "опричників". Лише від нас – українців – залежить подальша доля України", - резюмували "рухівці".

Зараз ви читаєте новину «У Русі радять не дивитись "фільм жахів" з Януковичем у головній ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі