четвер, 17 грудня 2009 16:51

У рідному селі Ющенка зафіксували спалах "свинячого" грипу

У рідному селі Ющенка зафіксували спалах "свинячого" грипу

У селі Хоружівка Недригайлівського району Сумської області 70 учнів школи й інтернату захворіли на грип та ГРВІ. Дев"ятьом із них поставлено діагноз грип A(H1N1). Про це повідомив заступник голови Сумської облдержадміністрації Олег Медуниця.

Від 17 грудня на два дні припинено навчальний процес в усіх школах Охтирки. В інших районах області право вводити режим карантину отримали органи влади на місцях. У Білопільському, Буринському, Недригайлівському, Роменському, Сумському, Ямпольському та Глухівському районах закрито по декілька шкіл. У Лебединському, Тростянецькому, Конотопському та Шосткінському районах скасовано заняття тільки для учнів початкових класів. За рішенням голови ОДА Миколи Лаврика, у разі зниження температури повітря до мінус 20 градусів припиняються заняття для початкових класів, а при мінус 24 градусах - для 5-11 класів - до нормалізації ситуації.

У Сумах скасовано зимові зміни відпочинку дітей у таборах "Зоряний" і "Ровесник".

За минулу добу госпіталізовано 156 людей, серед них 87 дітей. Від початку епідемії лабораторно підтверджено діагноз грипу A(H1N1) у 30 хворих, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У рідному селі Ющенка зафіксували спалах "свинячого" грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі