четвер, 20 грудня 2012 08:00

У "Регіонах" запевняють, що до Митного союзу ніхто йти не збирається

У "Регіонах" запевняють, що до Митного союзу ніхто йти не збирається
Інна Богословська запевняє в незмінності євроінтеграційного вектору. Фото: ukr.obozrevatel.com

Влада не збирається йти до Митного союзу і залишається вірною євроінтеграційному напрямку.

Про це в ефірі 5 каналу сказала народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська.

Коментуючи інформацію про те, що президент Віктор Янукович під час візиту до Москви, який мав відбутися кілька днів тому, мав намір заявити про рух України до Митного союзу, вона наголосила:

"У нас часто плітки намагаються передати за інформацію. Те, що деякі ЗМІ, деякі політики зробили заяву, що президент Віктор Янукович у Москві заявить про кардинальну зміну зовнішнього вектора і про те, що Україна рухається до членства в Митному союзі — це абсолютно не відповідає реальній інформації, яка заявлена офіційно, і реальному стану переговорів між Україною та Росією".

Богословська підкреслила, що курс на євроінтеграцію змінювати ніхто не збирається.

Нардеп запевнила: "Офіційна наша позиція зараз у влади складається з двох частин: перше — стратегічним вектором залишається, безумовно, євроінтеграція; а друге — оскільки на просторі Митного союзу є величезне поле для наших товарів і послуг, то ми намагаємося запропонувати та продавити формулу "3+1" стосовно участі України в деяких конфігураціях Митного союзу".

Однак про членство в Митному союзі мова не йде, підкреслила парламентар. "Ніколи ви не знайдете жодної заяви президента, ані будь-яких посадових особи в Україні щодо цього", - запевнила вона.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" запевняють, що до Митного союзу ніхто йти не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі