понеділок, 04 червня 2018 11:33

У Раді вимагають відставки Супрун разом із командою

У Раді вимагають відставки Супрун разом із командою
Уляна Супрун зі своїм заступником Олександром Лінчевським. Фото: lb.ua

Радикальна партія вимагає звільнити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун та її команду.

Про це заявив лідер "радикалів" Олег Ляшко на погоджувальній раді.

"Усі чули заяву заступника міністра Лінчевського, де він каже про хворих раком: "Це рак. Вони всі помруть, без варіантів. І ефективність цієї програми - нуль відсотків". Який ідіот призначив його туди? Ми вимагаємо відставки Супрун і всієї ідіотської команди", - заявив Ляшко.

Відреагували на заяву заступника Супрун і у фракції "Блоку Петра Порошенка".

"Ми вважаємо неприпустимими заяви Лінчевського і вимагаємо від Кабінету міністрів зробити певні висновки", - сказав керівник фракції БПП Артур Герасимов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працює Супрун

2 червня у відповідь на запит голови комітету ВР з питань охорони здоров'я Ольги Богомолець заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський заявив: "Щодо нерезультативності і неекономності використання грошей. У сухому залишку 25 відсотків пацієнтів, власне, помирають. Тобто кожен четвертий лікується за кордоном неефективно. Друзі, колеги! Це рак. Вони всі помруть. Вони всі помруть без варіантів. І ефективність цієї програми є нуль відсотків. Ті проблеми, тобто ті онкологічні захворювання, які потребують трансплантації кісткового мозку, вони закінчуються смертю. Рано чи пізно".

Пізніше з'явилися вибачення Лінчевського.

Зараз ви читаєте новину «У Раді вимагають відставки Супрун разом із командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі