четвер, 18 листопада 2010 16:36

У "регіонального" прем'єра Криму загострилась серйозна хвороба

У "регіонального" прем'єра Криму загострилась серйозна хвороба

Голова Ради міністрів Криму та лідер місцевих регіоналів Василь Джарти виїхав на лікування за кордон. Як повідомило джерело в Радміні, прем'єру необхідна термінова операція через проривну виразку шлунка.

Зі слів джерела, оперувати Джарти будуть в одній з клінік Німеччини. "Ходили чутки, що у нього не тільки виразка", - додало джерело.

Відзначимо, що на останньому публічному заході - сесії парламенту Криму нового скликання - Джарти виглядав блідим і втомленим. Проте це можна було списати на наслідки виборчої кампанії і формування нового уряду в найкоротші терміни. Але на наступний день після затвердження Радміну новопризначених міністрів і голів комітетів колективам представляли віце-прем'єри, а не сам Джарти.

Крім того, за деякою інформацією, першу сесію Верховної ради Криму пересунули з середи на вівторок у зв'язку з необхідністю Джарти терміново виїхати на операцію.

Як повідомили у прес-службі Ради міністрів Криму, в найближчі 2 дні за участю прем'єра ніяких заходів не заплановано. На наступний тиждень план ще не складено.

Проте в стінах Радміну вже обговорюють той факт, що перше засідання в новому складі, яке передбачалося провести у вівторок, 23 листопада, не відбудеться.

Проривна виразка шлунка є однією з форм виразкової хвороби шлунка, вона більш типова для чоловіків. Прорив (перфорацію) виразки можна розглядати в якості ускладнення виразкової хвороби, що відбувається в результаті перенесеного сильного стресу, фізичних перевантажень, порушення режиму харчування, а також сезонного загострення виразкової хвороби.

Лікування проривної виразки спочатку хірургічне, воно покликане зупинити кровотечу. У післяопераційний період лікування дозволяє лише постільний режим протягом 3-4 тижнів, іноді довше.

Новий регіон

 

Зараз ви читаєте новину «У "регіонального" прем'єра Криму загострилась серйозна хвороба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі