пʼятниця, 06 жовтня 2017 12:17

У президента пов'язують закони щодо Донбасу з отриманням зброї

У президента пов'язують закони щодо Донбасу з отриманням зброї
Фото: wartime.org.ua

Законопроекти про реінтеграцію Донбасу та продовження особливостей самоврядування в ОРДЛО прискорять надання Україні летального озброєння.

Про це в кулуарах заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

"Ці два закони дадуть нам можливість залучити в Україну летальну оборонну зброю. А також залучити мирну місію Організації об'єднаних націй, яку розмістять на всій окупованій території Донецької та Луганської областей і на кордоні України. Вона дасть можливість вивести всі іноземні - російські окупаційні війська, роззброїти, розмінувати ту територію. І почати процес примушення до миру", - сказала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коврове бомбардування" - нардеп констатував тотальне кнопкодавство за закони по Донбасу

5 жовтня у Верховній Раді під час розгляду президентського законопроекту про реінтеграцію Донбасу заблокували президію. Спікер Андрій Парубій оголосив перерву та зібрав керівників фракцій. Після засідання вирішили вилучити з законопроекту про реінтеграцію Донбасу всі згадки про легалізацію Мінських угод.

На засіданні 6 жовтня Верховна Рада затвердила в першому читанні президентський проект закону про реінтеграцію Донбасу та продовжила закон про особливості самоврядування в ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «У президента пов'язують закони щодо Донбасу з отриманням зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі