четвер, 23 березня 2017 16:56

У Порошенка вказали на символічний збіг у день вбивства Вороненкова

У Порошенка вказали на символічний збіг у день вбивства Вороненкова
Чотири роки тому не стало Бориса Березовського

Колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова вбили у день смерті олігарха Бориса Березовського.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив політтехнолог, позаштатний радник президента Олег Медведєв.

"Схиляюся до версії російського сліду, спираючись на досвід РФ, накопичений за останні десятиліття. Особливо після приходу до влади Володимира Путіна.

Трошки порився в інтернеті, знайшов публікацію у британській газеті The Telegraph. Ще у жовтні 2011 року вона повідомляла, що Росія створила спеціальну групу агентів-убивць, які наділені правом і повноваженнями російською владою на території інших країн знищувати громадян чи колишніх громадян РФ, які у чомусь завинили. Це не порожні слова. У британському суді довели, що колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка вбили російські спецслужби. Британці навіть встановили прізвища цих людей. Один з них став депутатом Державної думи.

Сьогодні, можливо, це символічний збіг обставин, річниця смерті Бориса Березовського. Його не стало 23 березня. Хоча перемогла версія, що він вчинив самогубство, за кілька років до того британські спецслужби затримали групу людей, які прибули з намірами вбити Березовського.

Звичайно, звинувачення на адресу Росії треба доводити. Але те, що тут почерк російський спецслужб - це однозначно.

Це вписується у канву подій в інших європейських столицях. Де режим Путіна організував терористичні дії проти ворогів", - сказав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін убив екс-депутата в центрі Києва" - експерти і політикум про загибель Вороненкова

Вороненкова застрелили біля столичного готелю "Прем'єр Палац". В Україну втік через кримінальну справу. Слідство розглядає дві версії вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. В обох замовником є Кремль.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка вказали на символічний збіг у день вбивства Вороненкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі