пʼятниця, 26 серпня 2011 15:18

У Партії регіонів пояснили, навіщо Тимошенко справа проти Януковича

У Партії регіонів пояснили, навіщо Тимошенко справа проти Януковича

Заява Юлії Тимошенко про відкриття кримінальної справи стосовно президента Віктора Януковича є звичайнісінькою піар-акцією "бютівців".

Про це заявив народний депутат Володимир Олійник.

"Це спроба відвернути увагу від цієї "газової угоди" та нинішнього процесу, де дійсно документально зафіксовано, що Тимошенко перевищила свої повноваження. В цьому відношенні я бачу це як піар-акцію", - сказав Олійник.

На його думку така ініціатива не має перспектив.

"Якщо все ж таки є таке велике бажання, то треба діяти чітко із законом. Є стаття 94 та стаття 97 КПК, які прописують порядок розгляду таких заяв. Спочатку вони направляються до компетентних органів, чи міліції, чи прокуратури і перевіряються, потім лише приймається рішення: порушити кримінальну справу чи відмовити у її порушенні, тому не бачу тут ніякої перспективи", - додав регіонал.

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко має намір подати до Печерського районного суду заяву про відкриття кримінальної справи відносно Президента України Віктора Януковича, який, будучи прем'єром, в 2007 році досяг невигідної газової домовленості з Росією.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів пояснили, навіщо Тимошенко справа проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі